Press "Enter" to skip to content

Viorel David, propunere ȘOC pentru PSD: Ar fi TERIBIL!

Spread the love

Cunoscutul om de afaceri Viorel David, manager al SC Artego SA-  singura firmă care a rămas în picioare, în județ, după epoca trecută – a declarat public că o susține pentru funcția de primar pe profesorul universitar Luminița Popescu. Acesta a dezvăluit, la Tele 3,  că fostul rector al UCB, este candidatul său preferat.

 

Viorel David a declarat, cu dezamăgire, că PSD-ul a greșit când nu a ales s-o sprijine pe prof. univ. Luminița Popescu, un om pe care, managerul Artego, îl consideră un concurent autentic la fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu.

PSD ar fi avut o șansă reală și ar fi dat un semn de maturitate politică, este de părere acesta. În opinia sa, ar fi o garanție că orașul ar putea cunoaste mult așteptata dezvoltare:: ”Ar fi fost teribil, vă spun! Repet, teribil, dacă PSD ar fi ales s-o susțină pe această doamnă profesor.  E părerea mea. Eu zic că sunt suficienți alegători care să înțeleagă că un om cu care poți să discuți  mai multe, un om care are inteligență și care să știe să asculte, este altceva. Ceva ce lipsește orașului”, a mai spus Viorel David.

Amintim că PSD Gorj l-a noiminalizat candidat la funcția de primar la Primăria Târgu Jiu, pe Ciprian Florescu, fost prefect al județului.

Fostul rector al Universității “Constantin Brâncuși”, prof.univ. Luminița Popescu , este candidatul pentru care și-au declarat susținerea mai mulți oameni de afaceri din oraș, printre care, Dan Ilie Morega și Ion Pau.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *