Press "Enter" to skip to content

Un copil de 16 ani a dispărut de la DGASPC. L-aţi văzut?

Spread the love

La data de 30 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către reprezentanţi ai D.G.A.S.P.C. Gorj, cu privire la faptul că în cursul zilei de ieri,  minorul Popescu Constantin-Florin, de 16 ani,  din municipiul Târgu Jiu, beneficiar al Centrului de Primire în Regim de Urgență a Minorului Târgu Jiu, a plecat în mod voluntar din centru și până în prezent nu a mai revenit.

 

Din verificările efectuate, a reieşit faptul că minorul este cunoscut cu plecări repetate, poliţiştii desfăşurând activităţi specifice pentru depistarea acestuia.

 

Semnalmente: înălţime  1,65 m, greutate 60 kg, păr şaten, tuns scurt cu freză pe partea dreaptă, ochi căprui, ten deschis și prezintă o aluniţă pe obrazul stâng sub ochi.

 

În momentul plecării minorul era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare închisă, pantaloni tip trening de culoare albastru închis, în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare închisă, o geacă din fâș, de culoare neagră.

 

Persoanele ce pot oferi informații care să conducă la găsirea minorului sunt rugate sa sune la numărul unic de urgență 112, sau sa se adreseze celei mai apropiate unități de politie.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *