Press "Enter" to skip to content

Termocentrala Rovinari riscă să se oprească din lipsă de cărbune!

Spread the love

 

Grupul 6 din Termocentrala Rovinari funcționează fără întrerupere din iulie 2020. Are peste 215 zile de funcționare continuă, înregistrând un record absolut. Cu toate acestea, oprirea grupurilor de la Rovinari este iminentă din cauza lipsei cărbunelui. Azi dimineață, la dispoziția celor trei grupuri ale termocentralei, mai erau în jur de 55.000 de tone de lignit, adică doar pentru două zile.

SE Rovinari care funcționează continuu cu o putere maximă de peste 930 MW, fiind cea mai eficientă termocentrală din sistemul energetic, riscă să-și oprească activitatea, în următoarele două-trei zile, dacă nu se vor lua măsuri urgente pentru completarea necesarului de cărbune.

One Comment

 1. TERMO paroseni TERMO paroseni 16 februarie 2021

  Așa a pățit și termocentrala Mintia. Bine ați venit în club. Când cei de la Mintia își rupeau camesile de le ei și urlau că sistemul energetic va avea probleme și că se încearcă dezbinarea lucrătorilor din sistem pentru a putea fi închise în liniște toate termocentralele, ce s-a întâmplat, nimic.

  Chiar și noi cei din Paroșeni am beneficiat de pe urma Mintiei. Noi am stat, dar am fost plătiți, ei au lucrat ca prostii și și-au distrus instalațiile cu piatra pe care au trimis-o minerii în loc de cărbune.

  Noi am avut noroc cu Vișan. Ne vom separa de mineri și vom funcționa cu cărbune de import.

  Prostii să moară.

  Lipsa de solidaritate își spune cuvântul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *