Press "Enter" to skip to content

Sorinel Boza, pus în Directorat fără să fi fost pe „lista scurtă”. Şefii CEO şi-au împărţit 1,4 milioane de euro

Spread the love

Printre multe altele, Corpul de Control al premierului, a constatat că Sorinel Boza, cel care de trei ani este şef de directorat, era o „propunere de rezervă” pentru pentru Divizia Strategie-Dezvoltare, neajungând în lista scurtă. Ei bine, cu toate acestea, el a fost numit şef de directorat, cu un mandat de patru ani şi o indemnizaţie cu multe zerouri şi bonusuri pe măsură: 65 .000.0000.000 lei vechi au fost împărţiţi între supraveghetori şi membrii directoratului, într-un an! Adică, în perioada 2017-2018, aproape UN MILION ŞI JUMĂTATE de euro!

Raportul Corpului de Control al prim-ministrului Dăncilă, cu tot ce au găsit funcţionarii guvernamentali verificând perioada 2016 până în prezent a fost transmis conducerii CEO încă de la începutul lunii acestei luni. de asemenea, documentul de 129 de pagini a fost trimis şi organelor de cercetare penală.

Noii supraveghetori au cerut conducerii CEO acest raport în sensul luării unor măsuri care se impun, cel mai probabil mâine, în şedinţa Consiliului de Supraveghere.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *