Press "Enter" to skip to content

Şefii CEO duc compania din TUN în TUN. 8,5 MILIOANE DE EURO doar dintr-un loc

Spread the love

 

Există persoane în CEO, oameni din eşalonul 2,3, care ar putea redresa compania. Afirmaţia îi aparţine şefului Biroului de Pază din COR, Constantin Popescu. Acesta a spus, fără menajamente, la Sud FM, că găurile financiare din companie s-au făcut pentru că CEO este condus de un management impotent.

Acesta a dat câteva exemple: sistemul actual de pază al CEO costă compania 10. 000.000 de euro, pentru că este învechit şi toţi cei care conduc acum au tot interesul să-l ţină aşa. În mod normal, un sistem integrat în care să fie anunţate inevitabilele incidente care ar putea avea loc în termocentrale sau cariere, măsurătorile stocurilor de cărbune, cantităţile care se produc sau iau alte căi din companie, ar putea fi  cunoscute cu PRECIZIE. Ori, nimeni nu vrea asta.

Constantin Popescu spune că un astfel de sistem, de ultimă generaţie pe care şi-l poate permite CEO, fiind o companie bogată, „nu aşa cum se doreşte să se creadă”, ar costa un milion şi jumătate de euro.

De asemenea, alte ZECI de MILIOANE  de euro sunt SIFONAŢI firmelor de transport. Se vrea aşa, pentru că, după toate probabilităţile, fac parte şi celor din sistem. Într-o situaţie firească şi în concordanţă cu veniturile CEO, compania ar fi putut să-şi cumpere propriile autovehicule de transport. Ar fi putut chiar să-şi ia şi şenilate.

Constantin Popescu spune că dacă ar fi lăsati profesioniştii autentici din companie să pună ordine în CEO, acest producător clasic de energie s-ar putea tehnologiza în pas cu vremurile şi ar putea să plătească certificatul de carbon şi dacă ar ajunge la 40 de euro.

Fie şi numai din acest motv actualul management al CEO trebuie să plece şi să lase locul altora, adică celor care lucrează încă în CEO, din eşalonul 2 şi 3, conduşi, din nefericire, de nişte „inapţi, trântori, nesătui  şi iresponsabili oameni”, citat luat din teren.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *