Press "Enter" to skip to content

Se ZGUDUIE România! Sorina mai are un frăţior! Dezvăluire ŞOC a Sorinei Matei

Spread the love

Jurnalista Sorina Ruxandra Matei, o postare de ultim moment, pe Facebook:

„Ştiţi că “Justiţia” independentă, echidistantă, imparţială şi eficientă, cot la cot cu autorităţile statului, printr-un lanţ nesfârşit de infracţiuni au ascuns peste tot în acte şi în dosar şi horătâri că micuţa Sorina mai are un frăţior bun, de sânge, dat şi el în plasament la altă familie de pe lângă Craiova? Pe frăţiorul Sorinei, aflat şi acum în plasament la o altă familie, îl cheamă Andrei, are 12-13 ani şi au ascuns totul ca să meargă şnur prin fals adopţia internaţională pentru că altfel, o asemenea situaţie îi bloca legal şi trebuiau să facă toate demersurile ca fraţiorii de sânge- Sorina şi Andrei- să fie adoptaţi împreună, să fie reuniţi într-o familie. Ceea ce nu s-a întâmplat, nu au făcut, pentru că au ascuns existenţa frăţiorului Sorinei, Andrei. Iar astăzi, la Craiova, procuroarea de şedinţă de la Parchetul Curţii de Apel Craiova a fost în sincron în instanţă cu fam Săcărin. Realizaţi ce se întâmplă şi cât de năucitor este acest caz?”

Fiica familie Şaramăt, Adelina, a declarat la RTV că familia sa nu a ştiut de existenţa unui frate al Sorinei, până când mama naturală nu a venit în vizită, la familia Şărămăt. Adelina a spus că spusele femeii nu au fost susţinute de niciun document.

Cu alte cuvinte, organele de la DGASPC au ascuns TOTAL existenţa acestui copil, de care nimeni nu a aflat nimic. Toate acestea ies la iveală în marea bătălie pentru Sorina din aceste zile.

Adelina, fiica familiei Şărămăt a declarat că nu s-a ştiut nimic despre acest copil care îi e frate Sorinei şi că s-a aflat de abia când mama naturală a venit în vizită la familia Şărămăt, dar fără susţină cu documente sau alte probe existenţa fraţiorului.

Asta se adaugă la marile şi incredibilele FALSURI găsite de procurori ÎN PROCESUL DE ADOPŢIE.care sunt făcute publice chiar în acest moment de cel puţin două televiziuni naţionale: Antena 3 şi România TV.

Între timp, astăzi, procuroarea care a împrăştia oroare în jur din momentul în care a agresat-o pe fetiţa de opt ani din Baia de Aramă, este urmărită penal dar surse spun că NU va fi scoasă din magistratură. O decizie care ar revolta până la paroxism parte din media şi opinia publică.

Mihai Gâdea a prezentat la ”Sinteza Zilei” un fragment din interviul pe care procuroarea Pițurcă, protagonista imaginilor șocante când Sorina este trasă cu forța și scoasă din casa asistentei maternale, declarație pe care aceasta a oferit-o în fața Secției  pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii.

Minciună şi nemernicie

„Nu am ce să-mi reproșez. Fetița era de o lună de zile ținută abuziv de asistenții maternali, au dus-o la doctor sub o identitate falsă, astfel  încât aceasta să nu fie descoperită și ca doctorii să nu sesiseze de urgență organele de cercetare penală.

Trăia într-o mizerie cruntă. Nu mă consider deloc vinovată, am rspectat lege și lupt până la capăt ca să-mi dovedesc nevinovăția”, a declarat procuroarea Pițurcă.

 

 

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *