Press "Enter" to skip to content

Se TRAG SFORI în CEO! Bobâlcă şi pensionarul Codescu se ţin de scaune!

Spread the love

Potrivit ultimelor date apărute în presa locală şi anume că AGA a suplimentat ordinea de zi a şedinţei din 1 iulie a acţionarilor, cu punctul privind informarea membrilor AGOA  despre rezultatele raportului Corpului de Control  al ministrului Energiei, membrii Consiliului de Supraveghere sunt pe făraş. Şi asta, pentru că vor fi traşi la răspundere pentru prejudiciile de 40 de milioane de euro aduse companiei, aşa cum rezultă din raportul corpului de control, speţă care a ajuns la DNA Craiova în urmă cu un an. Dar nu numai supraveghetorii trebuie să răspundă pentru pagubele aduse companiei de stat, ci şi membrii directoratului care, potrivit raportului în cauză, se fac vinovaţi de management defectuos.

Dar, până la 1 iulie, se trag sfori pentru ca actualul şef al CS, Cornel Bobâlcă şi Dan Codescu – de profesie… pensionar, să rămână în funcţii pentru a-i putea păstra la conducerea CEO pe doi dintre actualii membrii. Şi nu e vorba despre Sorinel Boza sau Constantin Bălăşoiu.

Deci, la 1 iulie programul ar fi următorul: Tragerea la răspundere patrimonială a celor care au creat prejudicii uriaşe Complexului Energetic Oltenia, schimbarea Consiliului de Supraveghere şi, a doua zi, schimbarea Directoratului CEO.

One Comment

  1. Iulian Iulian 6 iunie 2019

    Aceste javre dinCS si toti directorii CEO trebuie sa plateasca diferenta de crestere a certificatelor de la 5 la 25 euro din buzunar. De la acesti profitori dispare mineritul si energia din Gorj. Bursucul de Borza face pe prostul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *