Press "Enter" to skip to content

România, de LUNI, în STARE DE URGENŢĂ!

Spread the love

”Guvernul a depus jurământul în condiții foarte speciale din cauza epidemiei de coronavirus. Felicitări noului guvern și le doresc mult succes. Apreciez votul care s-a dat azi. S-a transmis un mesaj de unitate din Parlament. Prima prioritate e continuarea luptei cu coronavirus și a gestiona întreaga criză.

Guvernul care își preia mandatul e Guvernul care a lucrat cu motoarele turate, a lucrat bine pentru a gestiona această criză.

E important ca măsurile care vor fi luate să fie luate la timp în așa fel încât să prindă. Pentru a face posibilă această luptă cu toate instrumentele prevăzute. Am decis să decretez stare de urgență la începutul sătpămânii viitoare. Guvernul va putea aloca mai mulți bani pentru medicamente, pentru aparatura necesară. Această situație va permite să se realizeze achiziții.

Pentru a veni în sprijinul părinților am promulgat legea care permite părinților când școala e suspendată să stea acasă să îngrijească copiii. Împreună și numai împreună vom reuși să trecem cu bine și peste această criză. Vă doresc tuturor multă sănătate”, a fost declaraţia lui Klaus Iohannis, după  învestirea guvernului Orban.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *