Press "Enter" to skip to content

REVOLTĂTOR! Streinu Cercel şi Raed Arafat, reduşi la TĂCERE!

Spread the love

Primul lucru concret făcut în  Stare de Urgenţă: procurorii au făcut dosar penal lui Adrian Streinu Crecel. Nu se ştie dacă, într-adevăr, este vizat şi Raed Arafat. Şi asta, pentru că a comunicat în mod deschis şi corect!

Deci, în plină epidemie de coronavirus, primul lucru concret făcut în Stare de Urgenţă este suprimarea dreptului la informaţie, prin reducerea la TĂCERE al celor mai credibili şi profesionişti oameni din România, lăsând populaţia la cheremul  comunicării  Guvernului PNL. Un guvern condus de premierul aflat în izolare care i+a chemat pe ziarişti aproape, ca să le spună că se bagă-n izolare!

“Nu voi mai vorbi public DELOC în următoarea lună. Parchetul General trebuie să-şi ceară scuze!”, a declarat, pentru Antena 3, Adrian Streinu Cercel.

Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a sesizat din oficiu și cercetează divulgarea informaţiilor secrete de serviciu, după ce au apărut în presă informații referitoare la o hotărâre a MAI privind pandemia de coronavirus.

 

 

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *