Press "Enter" to skip to content

Reacția candidatului la CL, implicat în altercația pe care a avut-o fiul său

Spread the love

Bogdan Arsenie a scris    pe pagina sa de Facebook, în urmă cu puțin timp, că incidentul din această seară a căpătat conotații politice. Amintim că Narcis Daju a fost sunat de niște părinți care îl acuzau pe Bogdan Arsenie, candidat la CL în lista primarului Romanescu, că a bătut un copil care a ajuns la Urgențe cu mai multe fracturi. Jurnalistul a făcut publice aceste sesizări, într-o intervenție telefonică la Târgu Jiu TV.

Iată ce spune candidatul:

„Unii sunt în stare sa politizeze și certurile dintre copii. Fiul meu și un alt copil au avut o altercație, așa cum se întâmplă mereu între băieții de vârsta lor. I-am despărțit. Mai multe chiar nu sunt de spus. În fotografie sunt cu tatăl celuilalt copil. Am discutat despre conflictul dintre cei doi copii, ne-am asigurat că sunt bine amândoi. Băieții mereu vor fi băieți. Se mai hârjonesc.
Dar, fiind campanie electorală, unii simt nevoia să creeze mizerii…”.
Comunicatul IPJ Gorj, din această seară:
„În urma informațiilor vehiculate în spațiul public, polițiștii au făcut verificări, ocazie cu care au constatat că un minor de 12 ani s a prezentat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ca urmare a faptului că ar fi suferit leziuni la un deget.
Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *