Press "Enter" to skip to content

O pacientă infectată cu coronavirus, încuiată cu un bărbat in salon: A vomitat sange!

Spread the love

Situaţie oribilă la Spitalul Covid, de la Târgu Cărbunesti! O femeie, diagnosticată cu Covid 19, a fost încuiată cu un alt pacient, bărbat, într-un salon al unităţii spitaliceşti condusă de directorul Constantin Târziu.

 

Femeia este bolnavă grav, având afecţiuni ale plămânilor. Cu o noapte în urmă, ea a vomitat sânge. Fratele ei a căutat cu disperare un medic care s-o ajute, mai ales că niciun cadru medical nu a venitr să vadă ce se intampla cu paxcienta: “A încuiat-o cu un bărbat în salon si acolo au lăsat-o. Nu a venit nimeni să vadă de ce a vomitat sânge. Eu am sunat într-una, nu mi-a răspuns nimeni. În plus, acolo este o mizerie de nedescris. Asistentele stau la ţigară şi cafea. Este incredibil! Nu înteleg de ce o ţin acolo încuiată, într-o stare gravă, foarte gravă, dacă nimeni nu o bagă în seamă. E lasată în agonie, pur şi simplu” a spus bărbatul.

 

Fratele pacientei a povestit la emisiunea „NECENZURAT, cu Narcis Daju”, de la Târgu Jiu TV, în ce hal sunt trataţi pacienţii internaţi la Spitalul Covid de la Târgu Cărbuneşti. Reacţia unui medic ortoped se poate vedea în filmarea pe care a reuşit s-o facă fratele femeii, în momentul în care încerca să ia legătura cu un cadru medical pentru a-şi salva sora.

Necenzurat, cu Narcis Daju

Necenzurat, cu Narcis Daju

Publicată de Targu Jiu TV pe Joi, 30 iulie 2020

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *