Press "Enter" to skip to content

Nelu Tătaru anunță peste 2.800 de infectări pe zi, în septembrie

Spread the love

România ar putea ajunge în luna septembrie să depăşescă prognoza INSP, de 2.800 de cazuri de coronavirus zilnic, a atras atenţia ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, joi, vorbind şi despre posibila prelungire a stării de alertă.

Întrebat despre prognoza Institutului Naţional de Sănătate Publică, potrivit căreia luna viitoare am putea atinge 2.800 de cazuri noi de COVID zilnic, şeful de la Sănătate nu exclude varianta de a depăşi chiar acest prag.

„Previziuni pot fi multe, în contextul în care nimeni din țară n-o să respecte niște reguli și nu vom încetini acea transmitere comunitară, putem ajunge și la mai multe cazuri. Eu sper că toți am înțeles ce înseamnă acest moment, sper că toți am înțeles că a fost și o perioadă în care a fost rătăcirea unora dintre noi, care am bagatelizat tot ce a însemnat această pandemie.

Haideți să fim serioși, cred că în acest moment fiecare dintre noi avem pe cineva cunoscut care trece prin boală și puțini poate ştim şi pe cineva care a decedat. Poate oamenii au bagatelizat până acum”, a transmis, joi, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *