Press "Enter" to skip to content

Morţi şi răniţi de Ziua Europeană Fără Accidente Rutiere

Spread the love

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat ,ieri după-amiază, că pe DN7 (E81) Piteşti – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 124, pe raza localităţii Valea Ursului, judeţul Argeş, a avut loc un accident în care au fost implicate un tir şi trei autoturisme. O persoană a decedat.

Accientul de la Bascov s-a solvat cu două victime, dintre care una a murit. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, în timp ce o femeie a fost rănită uşor. Din primele date, evenimentul s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare. Cercetările sunt în curs.

Un alt accident rutier grav a avut loc şi în comuna vâlceană Nujoreni, tot pe DN 7. Şoferul unei autoutilitare s-a angajat într-o depăşire şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus. În accident au mai fost implicate alte două maşini care trecea prin zona respectivă în acel moment. În urma impactului, şoferul autoutilitarei a murit, iar alte şase persoane au fost rănite. Accidentul a avut loc pe sensul Sibiu – Râmnicu Vâlcea. Circulaţia în zonă a fost blocată în urma evenimentului rutier.

Ca o ironie a sorţii, evenimentul s-a produs în Ziua Europeană Fără Accidente Rutiere din care să rezulte decese. (Mediafax)

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *