Press "Enter" to skip to content

Marea inaugurare! Stadionul de la Târgu Jiu îşi deschide porţile

Astăzi se va inaugura una dintre cele mai mari investiţii de la Târgu Jiu, Stadionul Municipal.

De asemenea, şi primul meci pe noul stadion din Târgu Jiu se va disputa astăzi, 25 octombrie. 

La ora 15:00, se vor întâlni foști jucători ai echipei Pandurii și o selecționată a foștilor componenți ai echipei naționale a României.

De la ora 18:00 se va disputa și primul meci oficial pe stadionul cu peste 12.500 de locuri și care a costat 30 de milioane de euro. Pandurii Târgu Jiu, echipa locală, aflată într-o situație dezastruoasă, atât pe plan sportiv, cât și financiar, va întâlni gruparea Universitatea Cluj, într-un meci din Liga 2.

Biletele, care vor fi puse la vânzare la casa de bilete a Stadionului, sub pasarela de acces, peste drum de Primăria Târgu Jiu. Prețul biletelor este de 15 lei la peluze și 25 la cele două tribune.

 

Stadionul ultramodern din Târgu Jiu, cu o capacitate de peste 12.500 de locuri, trebuia să fie gata încă din 2016. În ultimii 3 ani, pentru stadionul din Târgu Jiu s-au cheltuit 24 de milioane de euro, bani de la Compania de Investiții și de la bugetul local.

Alte 5 milioane de euro au fost alocate de Ministerul Dezvoltării în vară, pentru ca lucrările să fie duse la final. În plus, și primăria Târgu Jiu a făcut un credit de două milioane de euro pentru a contribui la ridicarea arenei.

18 Vizualizări

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.