Press "Enter" to skip to content

Liderii de sindicat din CEO, ŞANTAJ la premier?! Ameninţă cu proteste dacă Boza va fi schimbat!

Spread the love

Astăzi, liderii sindicatelor din FNME şi nu numai, au semnat o adresă prin care îi cer prim-ministrului Viorica Dăncilă să nu-l schimbe pe Sorinel Boza din Directoratul CE Oltenia. În caz contrar, vor organiza proteste iar toamena acestui an va fi una foarte „fierbinte” pentru Guvernul Dăncilă.

Toţi liderii FNME au semnat adresa trimisă premierului. Iniţial, Adrian Marciuc , liderul de la Jilţ Nord, a refuzat să semneze o astfel de hârtie dar, în final, a fost convins. Singurul preşedinte de sindicat care nu a semnat documentul este gabriel Căldăruşe, preşedinte SME Oltenia – Federaţia „Univers”.

Nu s-a văzut nicio astfel de determinare din partea liderilor de sindicat atunci când a fost vorba despre salariile angajaţilor pe care îi reprezintă, când a fost vorba despre situaţia periculoasă în care aceştia se găsesc, muncind în cariere şi termocentrale, în condiţii de pericol din cauza lipsei reparaţiilor minimale şi a presonalului. Niciun lider de sindicat nu a ameninţat cu proteste după zecile de morţi produse în accidentele de muncă de la CEO. În schimb, liderii de sindicat  s-au aliniat numai la cheremul administraţiei, de când Boza a devenit, ilegal, preşedinte de Directorat.

Vedem acum, cum Boza şi-a adunat în jur acea „gardă pretoriană” de care am mai vorbit în Actual în Gorj.

Vom reveni pe acest subiect

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *