Press "Enter" to skip to content

Ion Ruşeţ: S-a dorit un conflict la Roşiuţa. Am mers acolo

Spread the love

Consilierul lui Sorinel Boza a declarat , în urmă cu puţin timp, că s-a deplasat la cariera Roşiuţa, vineri, 2 aprilie, tocmai pentru a preîntâmpina un conflict care ar fi putut avea loc între sindicaliştii Bunoaica şi Roşca.  Ion Ruşeţ spune că au existat discuţii aprinse între membrii celor două sindicate, însă şeful carierei , Constantin David nu a avut nicio implicare.

Mai mult, Ruşeţ afirmă că Bunoaica nu a fost ameninţat cu moartea, cel puţin nu în prezenţa sa. Amintim că, Nicu Bunoaica s-a plâns că şeful carierei, Constantin David,  l-a ameninţat că-l va „omorî în bătaie”.

 

Ion Ruşeţ: „Nu a fost niciun fel de ameninţare cu moartea. Nicio discuţie pe această temă. S-au întânit la poartă în prezenţa mea, a fost o discuţie în care şeful de carieră i-a spus sindicalistului că-l va da în judecată pentru denigrare.  Şedinţa s-a ţinut în sala de apel, cu nouă persoane, membri de sindicat. David nu s-a dus în sala de apel. Pentru a se evita un conflict, eu, personal, am fost acolo. În ziua respectivă, în 2 aprilie, vineri, nu a fost o asemenea discuţie.  Or fi fost altele (discuţii, n.r.) după aceea, dar eu am participat de la momentul intrarea în unitate până la ieşirea lui  Bunoaica din incintă, Cam o oră a durat şedinţa.

Discuţii au fost între membrii sindicatului lui Roşca şi cei ai lui Bunoaica.  Salariaţii s-au certat între ei, dar eu am aplanat acest conflict. Au fost discuţii de acest gen. Nu au fost 30 de oameni aşa cum spune Nicu Bunoaica. Au fost, în total nouă, la şedinţă şi nu i-a deranjat nimeni.

Părerea mea e că s-a dorit să fie o provocare pentru a se genera un eveniment în structurile sindicale. A  fost o provocare de ambele părţi”, a mai declarat, astăzi, consilierul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *