Press "Enter" to skip to content

INTIMIDARE?! Jurnalista Sorina Matei, căutată de Rădoi la redacţie

Spread the love

În timpul emisiunii de la B1 TV, Sorina Matei spune că a sesizat că e sunată insistent de un număr, ”era interlopul Rădoi, care dorea să intre în direct”, dar că ea a ales să nu intre în direct, arată Libertatea.ro.

”Sâmbătă, Rădoi m-a căutat la redacție”, spune jurnalista. ”I-am chemat pe colegi să mă ia de acasă, vorbim totuși despre niște interlopi”, povestește ziarista, care a fost informată de cei de la B1 TV că ”a fost calm, a cerut o hârtie pentru un drept la replică”, dar ”să vii de la Caracal la București și să insiști să discuți cu mine, speră probabil că mă timorează”.

”Era dreptul meu să vorbesc, nu cred că e normal să nu primesc drept la replică, indiferent dacă îi place sau nu de mine”, a spus, azi, Rădoi, pentru Libertatea.

Întrebat dacă a amenințat-o în vreun fel, el a zis: ”Nici vorbă! Am mers la redacție, dar nu am căutat-o pe dânsa, ci să dau un drept la replică. Eu am văzut pe post o persoană cu dezechlibru mental, care se isterizează și nu permite celorlalți să vorbească”. Rădoi a mai zis că ”mă gândesc să-i dau în judecată pe cei de la B1 TV, pentru că nu e normal. Nu mi-a plăcut nici ce ați scris dumneavoastră la Libertatea despre mine, dar ați venit pe teren, am discutat, ați expus faptele, că le vedem diferit, nici o problemă, oamenii sunt diferiți”. ”Voi realiza sâmbătă o emisiune pe această temă, la ora 21, la B1 TV, ca să vadă publicul complicitățile care au dus la dezastrul de la Caracal”, a conchis Sorina Matei.

Cine e Rădoi:

„În mesajele WhatsApp, interlopul Remus Rădoi îi face ”începători fricoși” pe polițiști pentru că nu-i arestează pe cei din clanul advers în aprilie 2019, iar comisarul-șef Alexe îi răspunde aproape umil. Părerea ta… Eu îți mulțumesc oricum pentru cât m-ai ajutat. Fără tine nu ajungeam în acest stadiu cu acest dosar Comisarul-șef Alexe, după ce fusese luat peste picior de Rădoi Ministrul Justiției l-a sunat vineri seară pe tatăl Alexandrei Măceșanupentru a-i da vestea că testul ADN efectuat la INML arată că rămășițele de oase recoltate din curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin fetei lui. ”Alexandra este confirmată decedată”, a spus Alexandru Cumpănașu, unchiul fetei. E timpul să revenim la felul în care s-a ajuns aici.  La o zi după dispariția Alexandrei, în după-amiaza de joi 25 iulie 2019, interlopii din Caracal au intrat în posesia numărului de telefon al răpitorului Alexandrei, de pe care fata sunase la 112: 0759660526. Numărul a fost furnizat, pe WhatsApp, de coordonatorul operațiunii de căutare, șeful IPJ Olt Nicolae Alexe, către apropiatul său Rădoi “Codiță”.
Citeşte întreaga ştire:Alexandra e moartă, mafia e vie. Noi mesaje interlopi – poliție! Cum mulțumea DIICOT Olt șefilor de clan: ”Fără tine nu ajungeam în acest stadiu cu acest dosar”

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *