Press "Enter" to skip to content

Hoţii îţi invadează intimitatea! Campanie împotriva furturilor din locuinţe

Spread the love

Prevenirea infracțiunilor contra  patrimoniului  continuă să fie o prioritate naţională și în anul 2020 pentru Poliţia Română, astfel că  la nivel național și local sunt desfășurate activități în cadrul Campaniei de prevenire a furturilor din locuinţe ”HOŢII  ÎȚI  INVADEAZĂ INTIMITATEA” derulată în parteneriat cu Feroneria Prod S.A. Arad.

 

Campania are ca scop informarea populaţiei cu privire la modalităţile de prevenire a furturilor din locuinţe, pe de o parte, iar pe de altă parte urmăreşte să aducă în atenţia cetăţenilor creativitatea infractorilor.

 

În judeţul Gorj, au fost desfășurate activități de informare a cetățenilor din mediul urban, în municipiile Tg-Jiu și Motru și în orașele  Tg-Cărbunești, Rovinari, Tismana, ocazie cu care au fost organizate activități cu grupuri țintă, au fost expuse afișe la imobilele tip bloc, la intrările în centrele comerciale și au fost distribuite materiale cu caracter preventiv.

 

În vederea informării unui număr cât mai mare de cetățeni, în cadrul campaniei a fost creat un video de interes pentru beneficiari, care poate fi vizionat cu ajutorul ochelarilor VR și care simulează derularea unui furt din locuințe, filmul poate fi vizualizat de pe link-ul : https://youtu.be/PSZX2amYkl4 .

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *