Press "Enter" to skip to content

FOTO: Sunt PATRU zile de când Ciprian a dispărut de acasă!

Spread the love

Zile de coşmar pentru o familie din Fărcăşeşti. Copilul lor a dispărut în urmă cu patru zile şi, în continuare, e de negăsit. Familia şi prietenii fac apeluri disperate.

 

 

„Ciprian dacă vezi acest mesaj vreau să te gîndești foarte bine …părinți tăi nu merita asemenea suferință, mama ta doar ce a ieșit din spital și lipsa ta de acasă o termină…Indiferent cu ce au greșit față de tine ei te iubesc enorm si cred că și tu îi iubești de aceia te rog revino acasă…oprește suferința și a ta și a lor… Arată că problemele nu se rezolvă fugind…doar înfruntîndu-le reușești să le rezolvi…”, este mesajul postat pe Facebook  de apropiaţii familiei Gugu.

Băiatul, Ciprian Gabriel Gugu, a dispărut de acasă în data de 21 martie.

Iată comunicatul Poliţiei:

La  data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de o femeie de 30 de ani, din comuna Fărcășești, cu privire la faptul că fiul său minor, GUGU CIPRIAN GABRIEL, de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, iar până în prezent nu a mai revenit.

 

Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit faptul că minorul Gugu Ciprian Gabriel nu este cunoscut cu plecări de la domiciliu.

 

În momentul plecării de la domiciliu, minorul purta un tricou de culoare roșie cu scris de culoare albă în zona pieptului, pantalon de trening de culoare gri, iar în picioare purta o pereche de papuci din cauciuc de culoare albastră.

 

Semnalmente: înălţime 1.65 m, greutate de aproximativ 50 de kg, păr şaten, ochii albaștri, faţă ovală, fără a prezenta semne particulare.

 

În cauză, poliţiştii au dispus punerea minorului în urmărire la nivel naţional.

 

Persoanele care pot da detalii cu privire la identificarea minorului, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, sau să se deplaseze la cea mai apropiată subunitate de poliţie.

Băiatul este fotbalist  CS Jiul Rovinari 2016 şi elev în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Fărcășesți. „Mama lui Ciprian Gabriel Gugu le-a spus poliţiştilor că şi-a văzut fiul ultima dată în ziua dispariţiei, atunci când i-ar fi luat telefonul și nu i-ar fi permis să meargă la Rovinari, la antrenamente, pentru că, deși avea rezultate bune la școală, obținuse o notă slabă la simularea Evaluării Naționale, la matematică. Aceasta a cerut, în noaptea de joi spre vineri, ajutorul polițiștilor”, arată presa locală.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *