Press "Enter" to skip to content

Finanțele, la USMO și Clubul Pandurii Târgu Jiu. Situație dramatică a unui fost apropiat al lui Marin Condescu

Spread the love

SURSE: Finanțele verifică, astăzi, Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO), o organizație nefuncțională în ziua de azi, și Clubul Pandurii  Târgu Jiu.

Poate din acest motiv, unul dintre cei mai importanți foști lideri ai USMO și fost apropiat al lui Marin Condescu, ar fi încercat să-și ia viața. Azi noapte, el a ajuns la UPU iar după ce a fost stabilizat, a fost transferat la secția de Psihiatrie a SJU. Cadrele medicale confirmă, în acest caz, că bărbatul a luat mai multe pastile din familia benzodiazepinelor.

De asemenea, rudele acestuia spun ca ar fi intrat într-o depresie la ceva timp după ce a ieșit la pensie: „Zeci de ani, a fost un om foarte activ,… Pensionarea l-a afectat. Era în depresie. S-a simțit singur, nu are copii… Nu știm cu siguranță că ar fi recurs la un asemenea gest. El ne-a spus că a luat mai multe pasile, din greșeală”.

UPDATE: Reprezentanții Administrației Finanțelor Publice Gorj: „Este o verificare la USMO, cu termen de finalizare spre sfîrșitul acestei luni. Cu privire la clubul de fotbal, sunt unele sesizări, dar clubul se află în procedură de insolvență iar aici lucrurile sunt clare. Vom vedea cum se pronunță instanța…”.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *