Press "Enter" to skip to content

Familie izolată, lăsată fără apă şi hrană. Cosmin Popescu va acoperi din propriul buzunar cheltuielile pentru alimentele necesare familiei

Spread the love

Pe teritoriul României au fost confirmate nouă cazuri de infectare cu virusul COVID-19 (coronavirus), anunță autoritățile.

Până sâmbătă, 7 martie, pe teritoriul României au fost confirmate nouă cazuri de infectare cu virusul COVID-19 (coronavirus). Trei dintre persoanele depistate infectate au fost declarate vindecate și externate deja.

În acest moment, cele 6 persoane purtătoare ale virusului sunt internate în centre medicale din Timișoara, Cluj-Napoca, Iași și Craiova.

Potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Piopescu, în gorj, 240 de persoane sunt în izolare la domiciliu. O familie din Schela care a tranzitat Italia, venid din Spania, a fost izolată, autorităţile uitând să le pună la dispozie hrană şi apă.

Cosmin Popescu va acoperi cheltuielile pentru  a asigura mâncarea familiei din Schela, mai ales că este vorba de doi copii mici, de doi şi patru ani. De mai multe zile, primăria din localitate, a lăsat membrii acestei familii fără apă şi mâncare. Nu există apă potabilă în zonă

Într-o intervenţie la Antena 3, şeful CJ, Cosmin Popescu, a declarat că problema va fi rezolvată într-o oră şi solicită guvernului liberal să emită un act normativ prin care familiile izolate să poată beneficia de  strictul necesar oferit de autorităţi.

Pentru că primarul comunei nu s+a preocupat de soarta familiei, trimiţând poliţia locală doar să comunice celor izolaţi că dacă vor părăsi domiciliu sunt pasibili de  amenda de 10.000 de lei, Cosmin Popescu va acoperi cheltuielile necesare cu hrana şi apa pentru familia în cauză, din propriul buzunar, potrivit declaraţiilor familiei din Schela, la Antena 3.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *