Press "Enter" to skip to content

FAKE NEWS-ul cu bătrânii luaţi pe sus în izolare, demontat MAGISTRAL de Mircea Badea şi oamenii de presă

Spread the love

Iată cum arată un titlu de fake+news:

Săptămâna a început cu o ştire bombă, lansată şi promovată masiv de mai multe publicaţii centrale care, astfel, au  băgat spaima în pensionari. Ceea ce nu s-a spus, fiind clară intenţia de a panica milioane de oameni, este că  documentul care anunţa izolarea totală persoanelor de peste 65 de ani datează din FEBRUARIE şi că planul, la această oră, este implementat deja în proporţie de peste 90 la sută.

Fake -ul a fost demontat de Mircea Badea în emisiunea sa de aseară,  în modul său exploziv şi inconfundabil, arătând cum a fost manipulat un document al autorităţilor . Actul cu pricina este  datat din februarie, aşa cum a precizat Tănase Stamule, consilier al premierului Orban, într-o emisiune de televiziune. De asemenea, mai mulţi oameni de presă au demonstrat că ştirea este FALSĂ, publicând pe paginile lor de socializare mesajele autorităţilor, în mod cronologic, din februarie şi până la ştirea care a isterizat populaţia.

Mircea Badea:

„Vă arăt pas cu pas toată diversiunea la care mulți români au pus botul. A avut trei scopuri: glorificarea lui Werner, mazilirea lui Streinu Cercel și un experiment sociologic. Asta pentru că oamenii nu pot citi decât titluri. S-a făcut și un studiu la nivel mondial care arăta că majoritatea oamenilor citesc doar titlul, nici nu mai intră pe articol.

Auzisem eu ceva ieri de documentul cu bătrânii de 65 de ani. Și azi m-am uitat la tv că se certa Stamule cu Teodorovici și, la un moment dat zice Stamule că documentul e din februarie. Și Werner iese pe 21 aprilie, ca un erou, zicând: bătrâni, vă apăr eu de doctorul cel rău”. Am citit tot felul de titluri, am citit și documentul. O să vi-l prezint și vouă.

Titlurile din presă sunt fake-uri, 100% minciuni. Astea au fost peste tot. Uriașul aparat de propagandă securistoido-prezidențial a propagat acest fake-news ca să stârnească panică asupra populației României”, a spus Mircea Badea la În Gura Presei.

Andreea Sava:

Sorina Matei:

În opinia lui Mircea Badea, acest fake-news a avut trei scopuri: „glorificarea lui Werner, mazilirea lui Cercel şi un experiment sociologic: cum reacţionează românaşii la o nouă fentă….”

https://www.youtube.com/watch?v=EYTb2bEq380

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *