Press "Enter" to skip to content

Eveniment în presa locală, CEO360.ro

Spread the love

 

Una dintre publicaţiile online de ştiri şi analiză, cu profil minerit şi energie, „CEO 360”, fondată de un fost director din sistem, Ion Răuţ, a împlinit un an de existenţă.  Cu această ocazie, Ion Răuţ, a organizat o mică întrunire de presă la care au participat câţiva ziarişti iar momentul a fost marcat la un restaurant din oraş., la sfârşitul săptămânii trecute.

Pentru CEO 360.ro, ideea principală rămâne: combaterea abuzurilor din minerit şi energie, analize importante ale unor profesionişti din domeniu şi menţinerea şi dezvoltarea publicaţiei  de profil, în peisajul presei locale şi naţionale.

Numele CEO 360 a suferit o transformare, iniţial numindu-se CEOltenia News. Iată care a fost primul rezultat, la 24 de ore de la lansare, în 2018:

 

„Articolul „Comunicarea CEO a înghețat în martie 2018” apărut în CEOlteniaNEWS.ro odată cu lansarea de ieri este primul care a produs rezultate.

În 24 de ore au fost aduse completări în secțiunea Transparență, încât acum putem face analiză comparativă necesară privind dinamică unor aspecte de comunicare ale companiei.

 

Este bine că cineva din Complexul Energetic Oltenia ia în serios ceea ce scriem, pentru că materialele noastre nu au alt scop decât îmbunătățirea activității în companie și contracararea fakenews-urilor, exagerat de multe, răspândite chiar de conducerea societății.

Un prim pas spre rezolvarea problemelor din Complexul Energetic Oltenia este că activitatea acesteia să fie scoasă din opacitatea în care a fost împinsă în ultimii doi ani.

De aceea vom insista ca transparență să fie adusă cel puțin la nivelul minimal prevăzut de legislație. Dacă Legea privind liberul acces la informațiile de interes public nu este pe placul managerului Boza, îl vom face să știe că „unde-i lege nu-i tocmeală”!

 

 

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *