Press "Enter" to skip to content

EDITORIAL| Faţă de fiară

Spread the love

„Noi deţinem primăriile Sibiu, Braşov, Alba Iulia…” cutare şi cutare, spune Rareş Bogdan, la Antena 3. Cum adică, deţineţi?

Nu deţineţi nimic. Când o să scrie „ Rareş Bogdan” pe  un semn, pe un panou, în capul locului meu. atunci o să ştiu că PNL e proprietar şi că „deţineţi”. Deocamdată nu deţineţi nimic. Doar nişte cifre, doar o tarla de cartofi pe post de oameni. Altfel, nu înţeleg de ce ai spune că deţii.

Zice  Rareş Bogdan că PNL DEŢINE 1080 de primării şi că vrea să DEŢINĂ între 1.500 şi 1.800 de primării. Şi face calcule şi ne spune cum ne împarte şi ne desparte şi pune şi ne arondează şi cum USR şi cum PMP şi …. nu vă e ruşine? Ce anticipate, ce locale, ce parlamentare, ce neghiobi vă votează ca să ne DEŢINEŢI pe toţi?

Ce suntem, capete  cu nunăr de ovine, ţarcuri de bovine, coteţe de găini? Ce e în capul vostru defect? Unde vă e calea? Unde vă e planul de guvernare, de orientare, de viaţă? Unde vă e mintea?

Păreţi la vânătoare ca o haită de hiene care se aruncă deodată pe o ciosvârtă pe care o sfârtecă abitir şi o împrăştie care-ncotro că nici întru hrană, cum fac leii, voi nu vă puteţi întregi, dară pe noi….

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *