Press "Enter" to skip to content

Discuţii la CEO pentru al 9- lea consilier al managerului

Spread the love

Ovidiu Bălăcescu, fost membru al Directoratului CEO, rămas doar pe un post de inginer,  are toate şansele să ajungă al 9-lea consilier al actualului manager Daniel Burlan.

Daniel Burlan nu a renunţat la cei opt consilier lăsaţi moştenire de Sorinel Boza. Mai mult, măreşte echipa de sfătuitori  dorindu-şi ca Ovidiu Bălăcescu să-l consilieze pe probleme de natură comercială, potrivit discuţiilor avute în ultimele zile, cu ceilalţi directori ai Complexului. În acest fel, salariul lui Bălăcescu va urca de la aproximativ 4.000, la  7.000 de lei.

De reţinut: în această perioadă se lucrează la restructurarea majoră cerută de către Comisia Europeană, în contul împrumutului de peste 200 milioane de euro acordat de stat pentru achitarea certificatelor de carbon.

Ovidiu Bălăcescu va răspunde  în faţa instanţei, alături de Sorinel Boza, Dan Vasile şi alţi foşti directori ai companiei, pentru prejudiciile  de zeci de milioane de euro constatate de Corpul de Control al Ministerului Energiei la  Complexului Energetic Oltenia.

Amintim că,  în data de 9 iunie, a.c.,  acţionarii   au decis atragerea răspunderii patrimoniale, în justiţie, a celor  menţionaţi în raportul  Corpului de Control al Ministerului Energiei.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *