Press "Enter" to skip to content

Directorul Edilitara respinge acuzațiile: Nu știe cine a măcelărit teii

Deși spațiile verzi din Târgu Jiu sunt în sarcina Edilitara, directorul Adrian Dăianu spune că nu știe cine a lăsat teii, din zona semicentrală a orașului, fără coroană. În schimb, este ferm convins că nu lucrătorii serviciului public sunt vinovați de măcelărirea copacilor, deși au avut treabă în zonă, cu câteva zile înainte.

Astfel, în ciuda reclamațiilor făcute de cetățenii din zonă potrivit cărora, serviciul public este vinovat de tăierea teilor, directorul Edilitara respinge acuzațiile cu privire la materialul apărut în Actual în Gorj și aduce un drept la replică, cu mențiunea că va sesiza ”mâine dimineață” Poliția Locală.

Redăm dreptul la replică a Edilitara:

”În vederea unei corecte informări a cetățenilor, referitor la articolul apărut în publicația Actual în Gorj ( www.actualingorj.ro ) din data de 11 aprilie 2022 („Târgu Jiu, orașul chel. Așa ”toaletează” Edilitara, teii din centru!”), ținând cont de prevederile legale, societatea Edilitara Public S.A solicită publicarea următorului Drept la replică:

Acțiunea relatată în articolul menționat nu a fost desfășurată de angajații societății Edilitara Public S.A. Cu toate acestea, în urma publicării anunțului, o echipă de la sectorul de specialitate, „Sere și zone verzi”, s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că cei doi copaci nu au fost toaletați corespunzător, nefiind respectate metodele corecte de îngrijire a arborilor urbani. Peste o treime (30%) din coronamentul original al arborelui a fost îndepărtat.
De asemenea, ținem să precizăm faptul că mai multe echipe din cadrul sectorului „Sere și zone verzi” au realizat activități în zona cu pricina, pe data de 05.04.2022, în cadrul acțiunii „Luna curățeniei”, iar la acel moment, asupra celor doi copaci se intervenise precum în fotografiile atașate articolului.

Ne dorim ca organele abilitate să efectueze o anchetă, în vederea descoperirii adevăraților vinovați”.

154 Vizualizări

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Follow by Email
WhatsApp
FbMessenger