Press "Enter" to skip to content

Cum MINT şefii CEO!

Spread the love

Azi – dimineaţă, angajaţii de la schimbul 1 din cariera Jilţ Nord nu au mai vrut să muncească. Două ore s-au purtat discuţii între Cosmin Ceauşescu, şeful EMC Jilţ, şi Alexandru Ciobotea, şef de carieră, şi  minerii de la Jilţ Nord. După ce le-au promis că suma din economia la fondul de salarii va creşte, că nu vor munci în a doua zi de Crăciun şi că vor primi tichetele aferente zilei SF. Varvara, s-a semnat o Minută şi angajaţii s-au întors la muncă.

Ceea ce ar fi putut deveni un protest în toată regula, a fost numit de către şefii CEO: o simplă discuţie, minţind public că nu a fost vorba despre o revoltă şi că acea sumă pe care le-o datorează oamenilor din CEO „nu s-a discutat până acum”.

Iată comunicatul CEO:

 

“Situatia fondului de salarii la 11 luni va fi discutata in data de 23 decembrie 2019, in cadrul Comisiei mixte administratie – sindicate, dupa plata celei de a doua chenzine a lunii noiembrie. Economia inregistrata la fondul de salarii va fi distribuita in mod egal tuturor salariatilor, in conformitate cu prevederile CCM si hotararii Comisiei mixte. Sumele mentionate in presa locala nu sunt reale. De asemenea, “greva de la Cariera Jilt” care constituie subiectul unor articole de presa din data de 10 decembrie 2019, nu corespunde realitatii, fiind o interpretare exagerata asupra unor discutii care au avut loc intre salariati, conducerea carierei si sindicate, ca urmare a informatiilor false aparute in spatiul public”,arată „managementul” CEO, într-un comunicat postat pe Facebook.

Între timp, minerii din CEO lucrează fără echipament de iarnă şi merg la muncă în cutii pe roţi în care plouă.

La Husnicioara, angajaţii sunt nemulţumiţi şi de cota de cărbune.

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *