Press "Enter" to skip to content

Cum îşi spală obrazul de RUŞINEA de la Rânca, Mituţă de la Bruxelles

Spread the love

Alin Mituţă, salariat la Bruxelles, cu o leafă de 50 de mii de euro, întors acasă, la Novaci, selfie la iarbă verde, ca orice om în rândul lumii feisbuciste.  În oglindă,  filmările jurnalistului Narcis Daju arată cum , cităm, râurile de rahat  se scurg pe munte în jos, înspre Galbenu și apoi în Gilort, din canalizarea și stațiile de epurare de milioane de euro, bani europeni, făcute de S.C. PRIMACONS Slatina, o firmă protejată de SRI și DNA.

Ziaristul de investigaţii a filmat cum dejecţiile se duc în râurile din zonă, deşi s-au cheltuit grămezi de bani europeni tocmai pentru mediu, pentru noi, ca să trăim civilizat, nu cu rahatul sub nas.  Narcis Daju a făcut o paralelă între băştinaşul Alin Mituţă şi ignoranţa cocălărită a autorităţilor  fie de acasă, fie a celor funcţionarilor români aranjaţi la Bruxelles, cum e cazul de faţă.  Cu ocazia asta, s-a văzut clar , pentru a nu ştiu câta oară, că sub eticheta de „stat de drept civilizat” zace o monstruoasă cocălăreală românească. pe bani europeni. Noi, contributorii, putem să crăpăm sub etichetă. Cu rahatul la nas.

 

Materialul lui Narcis Daju:

MI SE PARE ANIMALIC ȘI NEOMENESC SĂ NU-ȚI PESE CĂ DE LA RÂNCA CURGE RAHATUL PE MUNTE ÎN JOS, ȘI SĂ NU FACI ABSOLUT NIMIC, DEȘI POȚI.

Greșesc undeva, fac ceva greșit, e clar.

Urc două zile la Rânca, cu fetele mele, și fug de lângă ele să filmez și să vă arăt și vouă râurile de rahat care se scurg pe munte în jos, înspre Galbenu și apoi în Gilort, din canalizarea și stațiile de epurare de milioane de euro, bani europeni, făcute de S.C. PRIMACONS Slatina, o firmă protejată de SRI și DNA:

https://www.facebook.com/daju.narcis/videos/3113228202051383/

https://www.facebook.com/daju.narcis/videos/3113197995387737/

Nu mi-amintesc când am vomitat ultima dată, dar azi a fost cât pe ce. Nu vă pot descrie duhoarea din dreptul râurilor cu căcat care se preling pe munte în jos.

Nu am și nu voi avea vreodată o proprietate în Rânca sau în Novaci. Nu am vreun interes personal direct să se repare canalizarea si alimentarea cu apă la Rânca. Dar, pur și simplu, mi se pare animalic și neomenesc să nu-ți pese că de la Rânca curge rahatul pe munte în jos, și să nu faci absolut nimic, deși poți.

Azi a fost în zonă și Alin Cristian Mituță, mâna dreaptă a lui Dacian Cioloș. De loc din Novaci. De ani de zile, ocupă tot felul de sinecuri pe la Bruxelles. Spectator al dezastrului din România, sau nici măcar. În 2018 a câștigat, dintr-o astfel de sinecură, 50.000 de euro. Așa scrie în ultima lui declarație de avere. Prea puțin, totuși, ca să-i pese că de la Rânca curg râurile cu rahat, peste casa familiei lui, din Novaci.

În 2016 a fost seful cancelariei premierului Dacian Ciolos. Aproape un an, n-a miscat un pai pentru locurile lui de baștină. Nimic pentru Novaci, nimic pentru Gorj.

În tot timpul acesta, presa de investigații din Gorjul ocupat de Mafie căuta cu disperare aliați.

Azi, în timp ce eu filmam râurile cu rahat, funcționarul european plătit cu 50.000 de euro pe an a tinut neaparat sa ne arate, pe profilul lui de facebook, că se delectează, în aceeasi zonă, si că nu-i pasa. Pesedistic sau ce?

O spun fără răutate: toti baietii astia care par curăței, vaccinati ba de SIE, ba de tot felul de servicii neromânești, sunt setati pe frecvente de-alea galactice care n-au nici o treaba cu patria mumă și cu nimicuri din acestea lumesti, cum ar fi râurile de căcat care se scurg pe munte în jos, de la Rânca peste casa familiei lui Mituță, de la Novaci. Sunt setați să li se rupă. Și li se rupe atât de intens, încât insistă să și arate asta, tuturor.

Și, totuși, eu sunt cel care face ceva greșit. Eu greșesc undeva, e clar.

Nu câștig, ca Mituță, 50.000 de euro pe an, nefăcând nimic, dar la capătul zilei nu mi-e scârbă de mine.”

Replica lui Mituţă

”Buna ziua.
Exista multa incompetenta si corupție in felul in care s-a dezvoltat Rânca. Însă cred ca nu ați reușit sa identificați responsabilii pentru acest lucru.” Cat privește salariul meu in instituțiile europene, nu este niciun secret si cu atât mai puțin o “sinecura”. Este obținut prin munca si prin concurs pentru funcția publica europeana unde sunt in medie 100 de candidați/loc. Va las aici linkul de înscriere: https://epso.europa.eu/job…/entry-level-graduate_en” – ne spune Mituta, intr-o replica adresate jurnalistului de la Gorj, pe pagina sa de facebook.

Europeanul functionar Mitută, in aroganta uzuala întâlnită in mai toate „personalitățile” momentului fie ei si politicieni, într-o replica la acuzațiile jurnaliștilor din Gorj, ne trimite de fapt către linkul cu „descrierea lui” din Comisia Europeana” nu inainte de a ne motiva impotenta lui de a face ceva, deși nu neaga salariul de 50 000 de euro anual pe care i l-au oferit cadou cetățenii României, unii dintre ei fiind cei chiar „populați cu rahat”.

Sursa: https://m.romanialibera.ro/investigatii/in-romania-rahatul-curge-prin-munti-nestingherit-sub-ochii-functionarilor-romani-de-la-bruxelles-798657?fbclid=IwAR3n2zKQgvA02n8f8Vjh0I-A2RPiaIw2WHj5R2Bnh-HVFCxYtd56LLYjC4I

O remarcă

Despre canalizarea şi staţiile de epurare  de la Rânca a auzit şi Comisia Europeană, acolo unde au ajuns materialele şi afacerea de zeci de milioane de euro, trimise  de şeful USR Gorj, Radu Miruţă, fix colegul de aliaţă politică  al lui Mituţă de la PLUS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *