Press "Enter" to skip to content

Cosmin Popescu, la primele reclamaţii de la preluarea şefiei PSD Gorj

Spread the love

Bârcă răbufnește la adresa lui Iordache, anunţă Radio Infinit: ”A ținut, duminică, un discurs de mai mare râsul! S-a îngâmfat din cauza banilor!” îl acuză primarul din Turburea pe liderul ALDE Gorj. Ion Bârcă a fost deranjat să-l audă pe Ion Iordache contestându-i calitățile de primar, luni, într-un interviu la Radio Infinit. Edilul, care s-a retras din funcția de vicepreședinte PSD Gorj, are o supărare și pe Cosmin Popescu pe care-l acuză că n-a luat poziție în momentul în care, la conferința județeană de alegeri, Iordache l-a prezentat drept ”fost liberal”.

Potrivit sursei citate, discursul lui Ion Iordache de la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Gorj i-a deranjat pe social-democrați. În sală, Liviu Dragnea a comentat că este ”un mesaj otrăvit”. Luni, Mihai Weber a spus că n-a fost politicos ca liderul ALDE să  vină cu recomandări, în condițiile în care avea calitatea de invitat la evenimentul social-democraților.

Ion Bârcă îl acuză pe Ion Iordache că  îi subestimează pe social-democrați. Îi reproșează inclusiv faptul că a stat cu spatele la sutele de delegați, în timp ce-şi ținea discursul.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *