Press "Enter" to skip to content

Chiar în aceste zile un copil va fi DISTRUS! Sorina este adoptată FORŢAT şi va fi dusă în SUA!

Spread the love

Peste 300 de persoane au participat la un miting de solidaritate cu o familie căreia i s-a luat fetița pe care o creştea de 7 ani şi a fost dată spre adopție unei familii din SUA. Protestatarii, oameni din Baia de Aramă, au scandat timp de o oră, la stadionul din localitate, după care au pornit în marş, spre primărie şi judecătoria din localitate. Oamenii susțin familia Şărămăt, care încearcă de ani buni să adopte o fetiță, pe care a luat-o în plasament şi fără care a rămas, după ce autoritățile au făcut procedura de adopție internațională, fără a o înştiința, deşi avea prioritate. Cei care s-au trezit fără copilă acuză reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Mehedinți, că au comis mai multe abuzuri, în acest caz.

Pentru fetiţă, pentru Sorina, este o nenororcire. La auzul veştii că va fi adoptată şi dusă departe de tot ce cunoaşte, Sorina a avut un şoc: „Fetiţa a făcut pipi pe ea când a auzit. E absolut îngrozită. ea a crescut alături de cealaltă fetiţă a familiei Şărămăt şi o cunoaşte ca fiind sora ei….”, au spus apropiaţii familiei.

Sorina îşi iubeşte familia din care va fi smulsă cu brutalitate!. Ea va dată unor necunoscuţi, în SUA. Nu trebuie să lăsăm să se întâmple acest lucru, nu staţi deoparte!

2 Comments

  1. Gigel Gigel 17 iunie 2019

    Aceasta familie doreste fetita pt organe,pt ca e crescute bio si sănătoasă.

  2. cristina cristina 21 iunie 2019

    In tara asta animalele sunt mai valoroase decat un copil. Ne sunt vanduti copiii ca varza la piata. Procuroarea aia si jandarmii aia sper sa isi primeasca rasplata cu varf si indesat.Sa le dea Dumnezeu cu varf si indesat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *