Press "Enter" to skip to content

CEO: Agonia celor care, acum, nu au căutare. Nimeni nu-i vrea

Spread the love

 

În presa locală au apărut, în repetate rânduri, destule relatări cu privire la lipsa acută de necesitate a existenței direcției domnului Dumitru Iacob, în special a departamentului „sfintei treimi” (de care am mai vorbit  în ediţiile trecute).

Cu toate astea, la nivel înalt, în CEO, se mai încearcă a se da valoare …vechilor sforari dar,  CINEVA a înțeles că istoria asta trebuie să se încheie.

Numai că, ALTCINEVA încearcă să mai tragă niște sfori şi să mai facă niște promisiuni, poate să mai amenințe și să prelungească încă  o agonie, pe lângă atâtea care se pregătesc în interiorul marelui producător de energie al țării…

Pe zi ce trece, chiar cei care și-au făcut aceste posturi special pentru căldurica lor sunt încurcați de propria lipsă de rost și se vede că ceva nu merge până la capăt în rotița care așează lucrurile pe un făgaș care i-ar mai trimite să muncească, să-și câștige salariile cu fruntea sus. Adică, să-i împrăștie! Unii dintre ei chiar caută să plece în alte direcții, își oferă “serviciile”, însă nu prea au căutare. Nimeni nu-i vrea!

Din păcate, nu sunt singurii a căror frunte atinge podeaua, nu de smerenie, ci de rușine! În forul lor interior, undeva acolo unde se ajunge inevitabil în fiecare existență, trebuie să știe cât merită, cât valorează ei și care ar fi valoarea lor reală într-o lume competitivă.

Poate actualul directorat va finaliza ceea ce a început și va mai da un dram de speranță oamenilor din Complex și nu numai – ci şi celor care vin la serviciu să muncească opt ore asumat, dincolo de toată negura din jur!

Notă: „Doru Motorină”, un pas în spate!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *