Press "Enter" to skip to content

Boza, în loc de management profesionist, MAPĂ („profesională”) de CĂLĂTORII

Spread the love

După summit-ul de la Varşovia, nimic.

Acolo a fost managerul CEO, Sorinel Boza. degeaba.

Preşedintele BNS, Dumitru Costin a povestit public cum n-a fost nimeni acolo iar secretarul de stat, Doru Vişan, aproape-ministru interimar la Energiei, a spus că managerul CEO nu a avut mandat din partea României.

Şi totuşi, Sorinel Boza, a fost în peisaj, la Summitul „Condiţiile pentru tranziţia energetică durabilă”., Varşivia – Polonia, după cum a anunţat pe site-ul CEO.

„În urma discutiilor purtate în cadrul lucrărilor Energy Summit 2019 cu tema „Conditiile pentru tranziţia energetica durabilă” care se desfaşoară în Polonia, la Varşovia, organizat de Ministerul Energiei din Polonia si Asociaţia Europeană a Cărbunelui – EURACOAL, a fost adoptată o declaraţie comună a tuturor participanţilor care reprezinta ţările în care se produce energie pe bază de carbune.

Declaratia a fost validată inclusiv de România, reprezentată de presedintele Directoratului CE Oltenia, Sorin Boza – membru in Comitetul Executiv al EURACOAL.

Ministrul Energiei din Polonia va depune aceasta declaratie la Comisia Europeana în vederea găsirii de noi soluţii pentru perioada de tranzitie”.

Dar, uite cum îl contrazice superiorul său, Doru Vişan ş ce crede şi preşedintele BNS, Dumitru Costin:

 

Doru Vişan: Boza este preşedintele directoratului. Niciodată, ministerul, pe problemele unde reprezintă compania, nu-i dă mandat. Mandat îi dă CS-ul. Dacă noi l-am trimite, ar avea mandat. Nu a reprezentat România, a reprezentat compania şi, mă rog, compania e românească.

Dumitru Costin, la Sud FM: România nu a fost reprezentată la Varşovia. Din cauza acestei dispute politice interminabile, România a fost în incapacitatea de a-şi asuma un punct de vedere la nivel europeanla o recentă reuniune care a avut loc la Varşovi, pe 2 octombrie. A fosto reuniune a asociaţiei europene a cărbunelui, EUROCOAL, care a adoptat o declaraţie a tuturor ţărilor care produc energie pe bază de cărbun, e un document politic care trebuie asumat în regim de urgenţă şi de Români.

În concluzie, Sorinel Boza e ca şi cum n-a fost la Varşovia.

Cel mult, acesta se poate lăuda că a mai pus la mapa de călătorii un set de poze din Polonia, ştiută fiind apetenţa managerului pentru locuri exotice, relaxante şi aducătoare de nimic pentru CEO.

Ar fi de interes public să aflăm câte călătorii a făcut cu avionul, trenul şi maşina de serviciu şi banii cui a folosit Boza în peripeţiile mandatului său la CEO, de aproape trei ani încoace. Se ştie: mai mult de trei zile pe săptămână, Sorinel Boza, managerul … anului, nu rezistă în fotoliul de la gară.

Între timp, CEO se prăbuşeşte văzând cu ochii: pierde procesele cu ecologiştii, în ciuda numărului mare de jurişti pe care îi are la dispoziţie, strânge aproape 200 de milioane de lei datorii la bughetul de stat şi furnizori, angajează consilieră de lux, dacă de amintim de Ioana Arvunescu care stă alături de o întreagă armată de alţi consilieri, printre care şi pensionari, şi, aşteaptă să plătim noi toţi, în factura la curent, certificatele de carbon. Dar, despre toate, pe rând, ediţiile viitoare, în Actual în Gorj.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *