Press "Enter" to skip to content

Boza îi desfiinţează postul lui Daniel Pităroiu! I-a cerut transferul DE TREI ORI în Directorat

Spread the love

Sorinel Boza, managerul CEO, vrea să-i facă mai mult loc proaspetei angajate de la CEH, Ioana Arvunescu, scăpând de Daniel Pităroiu.

Trei note, întocmite de Sorinel Boza, care priveau transferul lui Daniel Pităroiu la SE Turceni, au fost respinse în Directorat şi, prin urmare, Sorinel Boza s-a gândit să-i desfiinţeze acestuia, postul de consilier. Motivul: că are „prea mulţi consilieri”. I-a fost greu să-i spună în faţă propriului consilier, aşa că a plecat la Sinaia şi a lăsat vorbă…. la întoarcere, să nu mai aibă opt consilieri, ci doar şapte.

Ieri, lui Daniel Pităroiu i-a fost adus la cunoştinţă faptul că i se desfiinţează postul şi că ar fi cazul să plece la plimbare.

Daniel Pităroiu este unul dintre cei mai vechi economişti din energie şi îl consiliază pe Boza de când acesta a ajuns manager la CEO.

Dacă trece Guvernul Orban, managerul anului  … a dat-o-n gard!

Va trebui să-şi revizuiască atitudinea faţă de Pităroiu, lansat ieri, candidat PNL la Primăria Filiaş, dacă ţine cu dinţii să-şi încheie natural mandatul la CEO şi, mai ales, că PNL vrea să-i schimbe pe oamenii PSD-ului din companii şi să-i pună pe… profesioniştii lor:

Din programul pe Energie al PNL:

„Ministerul Economiei va promova necesitatea restaurării competenței, eficienței și integrității în guvernanța sectorului energetic românesc. În ultimii ani, instituțiile și companiile de stat au fost profund politizate și deprofesionalizate, acest lucru ducând la o lipsă de eficiență în definirea viitorului sectorului energetic care încă nu are o strategie națională elaborată și adoptată, deși revizuirea acesteia a început încă din anul 2014″.

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *