Press "Enter" to skip to content

Boza, cu „femeia de miliarde” din CEO, la Sinaia. Ei propovăduiesc prin hoteluri de patru stele”garanţia unui management performant”

Spread the love

Doamna cu două joburi la CEO şi plătită în consecinţă, practic cu peste un miliard de lei vechi pe primele opt luni ale acestui an, Delia Slăvulete, a fost cu managerul Sorinel Boza, la Sinaia. Nu numai ei, ci şi alţi directori din CEO. Şi fiecare a venit cu prietenul, prietena, soţul sau soţia.

Acolo, a fost o întrunire a inginerilor sub sigla de care auzim din an în Paşti, SIER. Adică, Societatea Inginerilor Energeticieni din România.

Ca o placă hârşâită care repetă la nesfârşit ,dintr-o zgârietură în vinilin, aceeaşi molodie, managerul anului a prezentat o lucrare cu ce-i place mai mult să audă: „CE OLTENIA – societate in sistem dualist – garantia unui management performant”.

Între timp, cu managementul performant de la CEO, nu sunt stocuri de iarnă, nu se va atinge ţinta de producere a energiei electrice estimată pe anul ăsta, nu sunt bani deloc pentru certificatele de carbon, nu sunt bani nici de investiţii, nu e personal dar se fac angajări de lux, nu sunt nici jurişti care să câştige procesele cu ecologiştii şi, colac peste pupăză, expiră, la anul, şi autorizaţiile de emisii gaze cu efect de seră pentru toate cele patru termocentrale ale CEO.

În plus, sunt deja 200 de milioane de dat la bugetul de stat şi furnizori , strânse în ultimele luni, dar profesioniştii de la CEO îşi permit să se plimbe prin ţară şi străinătate.

Dacă nu aţi citit cine e „femeia de miliarde din CEO”, găsiţi aici:

Femeia DE MILIARDE din CEO

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *