Press "Enter" to skip to content

Bombă! Weber îl aşteaptă pe Capotă, managerul SJU, cu demisia?!

Spread the love
Comunicat PSD Gorj
PSD Gorj se delimitează de speculațiile din ultima perioadă, referitoare la o așa-zisă susținere a unor persoane în funcții publice. În cazul Spitalului Județean Gorj, funcția de manager este ocupată de o persoană care nu este și nici nu a fost vreodată membru al PSD, postul fiind ocupat prin concurs.
Însă, trebuie specificat că PSD Gorj nu susține și nici nu va susține persoane care nu respectă legea, care nu sunt capabile să gestioneze corect, din punct de vedere managerial, situația în instituțiile unde activează sau care nu confirmă încrederea ce le-a fost acordată.
„Eu personal, nu voi susține pe cineva care aduce prejudicii de imagine Organizației”, a declarat președintele PSD Gorj, Mihai Weber.
PSD Gorj, prin vocea președintelui său, mai transmite că nu dorește ca aceste subiecte de scandal să umbrească realizările și investițiile făcute atât la Spitalul Județean, cât și la alte instituții din Gorj.”Tot ce știu este că atât eu, cât și Cosmin Popescu, ne-am zbătut pentru a aduce fondurile necesare pentru realizarea unor proiecte de investiții, pentru dotarea cu instrumentar și aparatură modernă și performantă a Spitalului, ori toate acestea au intrat într-un con de umbră din cauza permanentelor scandaluri care se țin lanț la această instituție”, a mai afirmat Weber. ”Eu mă aștept de la orice om, că este membru PSD sau nu, care nu performează în activitatea profesională și știrbeşte imaginea unei instituții sau a unei echipe, să aibă minima decență de a-și prezenta demisia”, a concluzionat președintele PSD Gorj.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *