Press "Enter" to skip to content

Bârfa zilei: Mino s-a ofticat şi se vede!

Spread the love

Scandal cu poalele în cap între secretara lui Sorinel Boza, membru al Directoratului CEO, şi  noua secretară a proaspătului preşedinte al acestui for, Daniel Burlan. Prima i-a aruncat cuvinte grele celei care o înlocuieşte, reproşându-i fără menajamente diverse lucruri pe care, sub forma în care au fost spuse, nu le putem reproduce.

 

Vestita Mino a rămas, deocamdată, fără postul de “prim-secretară” a CEO. Se pare că a fost o surpriză chiar si pentru ea, care credea că le “aranjează” pe toate..

Bineînţeles că s-a lăsat cu strigături, cu ameninţări, cu reprosuri si toată bucătăria de manifestări, asa cum îi stă bine unei “duamne” civilizate şi de bun gust!

Înlocuitoarea nu este vreo străină, venită prin concurs…….nuuuuuuu, este chiar cea care a fost mâna dreaptă, stangă, adică tot ce a trebuit să fie pentru Mino, în timpul cât aceasta a ocupat tot spaţiul etajului I unde membrii directoratului locuiesc şi de unde se făceau că nu observă  impertinenţa, tupeul, obrăznicia şi, nu în ultimul rând, lipsa de profesionalism a înlăturatei, care nu  se putea purta ca şi cum ea ar fi fost întregul directorat decât dacă i s-ar fi permis. Şi, până acum, i s-a permis.

Bătălia continuă!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *