Press "Enter" to skip to content

BÂRFA ZILEI: Ciubucăria din SE Turceni

Spread the love

Măi, tată, cum mai circulă bârfele. Toacă gurile rele, ceva de speriat!

I-auzi: Potrivit tradiţiei, Turceniul a rămas fieful unor şefi  din CEO care şi-au făcut veacul şi ciubucurile prin cârciumile din zonă. Cartierul general, acolo unde Boza şi-a chemat invitaţii cu ocazii speciale, acolo, la Marigab, se stabilesc cotele de motorină din cornul abundenţei… CFU Turceni, secţie condusă de un subordonat de nădejde al sistemului, Perţ, maestru de ceremonii.  Om de încredere al lui Doru Motorină, căci în ograda lui, la direcţia cu pricina,  se petrec lucrurile cu damf de combustibil, pe banii CEO,  Perţ e şeful livrărilor, al bonurilor de consum, e temelia pe care se bazează întregul mecanism prin care motorina să curgă fără control şi sinuos,, acoperind costurile chefurilor periodice.

Ciubucăria n-ar merge dacă nu ar fi în peisaj şi privatul, un afacerist favorizat, Tulbă, care deţine cartierul general, acolo unde Boza are asigurată şi o cameră, bună de primit diverse  „Pisi” şi „Piţi” şi care, Tulbă şi firma cunoscută în Turceni ca un cal breaz,  are exerciţiul încheierii de contracte cu CEO, pentru apă şi alte diverse de protocol.

Dar cine să închidă robinetele de combustibil, dacă în capul trebii, cu metehne mai vechi în ale afacerilor cu motorină, se află un Biriboi, cum ar veni şef al corpului de control al CEO, cu dosar penal pentru delapidare. O afacere de numa’ 100 de tone, în care gestionarul de depozit de combustibil,  pus să încheie documente false prin care să fie acoperite furturile de motorină, a încercat, prin 2015, să se sinucidă. În zilele noastre, unul din tovarăşii de dosar al gestionarului, cu dosar pe rol pentru delapidare, e pus şef la Corpul de Control al CEO. Care o fi legea care să permită astfel de promovări care au la bază,  la mapa profesională a individului, şi dosare penale?

Numai bârfe şi oameni răi!

2 Comments

  1. Corpul de Control al lui Boza Corpul de Control al lui Boza 15 mai 2019

    daca sapati mai adanc, cu siguranta puteti afla adevarul, ce incondeiati dvs.si pe cine incondeiati va asigur ca fara sa vreti serviti unui scop nefavorabil ceo.nu are Biriboiu asta nici macar o legatura de fin/nas cu Iordache sau cu speta lipsei de motorina de la Turceni, a picat ca musca in lapte acolo, dovada e ca a si fost achitat pe fond.in ce ar trebui sa va mai documentati dvs.ar fi cine si de ce este foarte interesat sa ajunga la corpul de control al lui Boza ca sef si apoi va puteti ilumina

    • Corpul de control al lui Boza 2 Corpul de control al lui Boza 2 15 mai 2019

      Chiar ca este o teorie a conspirației aici foarte amuzantă de altfel. N are nicio treaba Adi Biriboiu aici , el a fost în acel dosar , împreună cu alti colegi de la Corpul de Control , acuzat de neglijență în serviciu fiindcă în urma unui control efectuat la Turceni nu au descoperit furtul de carburant de la momentul controlului, dar a fost achitat, nicidecum de delapidare. Adi, de altfel un baiat extrem de corect si de la locul lui….chiar naiv pot spune, în afară de faptul ca este consilier local PNL, deși locul lui nu este în mocirla asta politică , n are nicio legătură cu omul politic Iordache. Cum spune cititorul dinaintea mea, poate exista la cineva interesul să l schimbe pe Biriboiu din funcție ca sa poata pune un om agreat și servil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *