Press "Enter" to skip to content

Au jefuit o bătrână şi au fost prinşi! Ce i-au furat din casă!

Spread the love

La data de 15 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 79 de ani, din comuna Fărcășești, despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuința sa și i-ar fi sustras suma de 8.000 lei.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au efectuat cercetarea, constatând că persoanele ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate pe ușa de acces, care era neasigurată și ar fi sustras suma de 8.000 lei, dintr-un dulap, profitând de faptul că persoana vătămată nu se afla la domiciliu.

Din investigațiile polițiștilor a mai reieșit faptul că persoanele bănuite de furt ar fi patru femei și un bărbat, care ar fi plecat de la fața locului, cu un autoturism de culoare neagră.

 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

În urma activităților de amploare desfășurate la nivelul întregului județ, autoturismul a fost identificat, de polițiști în trafic, pe raza municipiului Motru, iar cele cinci persoane au fost identificate în persoana unui bărbat, de 34 de ani și a patru femei, cu vârste cuprinse între 19 și 60 de ani, toți din municipiul Craiova, județul Dolj, aceștia recunoscând săvârșirea faptei.

 

Pe parcursul cercetărilor, cei bănuiți de săvârșirea faptei au înapoiat integral suma sustrasă, între părți intervenind împăcarea.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *