Press "Enter" to skip to content

Atac la Romanescu! Funcționarii publici de la Primăria Târgu Jiu “au demolat PSD-ul și au scos doi viceprimari în decor” (FOTO, VIDEO)

Spread the love

Luminița Popescu, profesor universitar și fost rector al Universității „Constantin Brâncuși”, i-a cerut public primarului Marcel Romanescu să explice cum este posibil ca doi funcționari publici ai primăriei “să demoleze PSD-ul și să scoată doi viceprimari în décor”. Afirmațiile îi aparțin chiar primarului care, în fața premierului Orban (aflat în campanie electorală la Târgu Jiu), și-a prezentat “echipa de susținători” aflată, după cum a spus acesta, alături de el și “de “sufletul său”.

Este vorba despre șefa juriștilor din primărie, Alina Pițu, și Camelia Grecu, șefa de la Resurse Umane din cadrul instituției. Cele două au fost prezente la mitingul electoral la care a participat, duminică, 23 august, Ludovic Orban,

Luminița Popescu a intrat în bătălia pentru instituția condusă de Marcel Romanescu, din partea Pro România și-l  combate pe actualul primar, chiar cu propriile lui arme.

Practic, Marcel Romanescu a denunțat faptul că doi dintre angajații primăriei, loiali lui și nicidecum instituției așa cum prevede Statului Funcționarului Public, “au demolat PSD-ul și au scos doi viceprimari în décor”.  Acesta s-a referit  la viceprimarii Aurel Popescu și Adrian Tudor, ambii de la PSD, care au fost lăsați fără atribuțiile funcției lor, în mandatul de trei ani al lui Marcel Romanescu. Interesant de văîzut este ce rol au jucat Alina Pițu și Camelia Grecu, angajate ale instituției,  în scandalurile interminabile care au guvernat Primăria Târgu Jiu, în ultimii trei ani.

Luminița Popescu a dezvăluit, al Târgu Jiu TV,  că firma familiei Alinei Pițu este abonată la contractele primăriei, fapt ce indică cel puțin, o lipsă de moralitate.

Așteptăm, în această situație, o reacției a trimisului guvernului în teritoriu, prefectul județului Gorj Cosmin Pistol, cel care, teoretic, este garantul  respectării legii în acest județ.

Primarul PNL al Târgu Jiului, derapaj incredibil în fața premierului Orban, care n-a avut nicio reacție!Șefa juriștilor din Primăria Târgu Jiu, Alina Pițu, a fost târâtă la un miting electoral, în prezența premierului Ludovic Orban, și prezentată ca făcând parte din echipa candidatului PNL pentru Primăria Târgu Jiu, Marcel Romanescu.Alina Pițu este funcționar public și ar trebui să ofere, ca șefă a juriștilor dintr-o primărie, garanții de integritate, imparțialitate, echidistanță și neimplicare politică. La fel a pățit și șefa de la Resurse Umane, din aceeași Primărie. Este vorba de Camelia Grecu. Romanescu a spus și despre ea că e în slujba lui. Nu a legii, nu a orașului, nu a cetățenilor. A lui.Din păcate, premierul Orban a asistat areactiv la acest discurs extrem de tembel și de anti-democratic.

Publicată de Narcis Daju pe Duminică, 23 august 2020

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *