Press "Enter" to skip to content

Agitaţie în toate partidele!

Spread the love

ALEGERI LOCALE 2020. Este forfotă mare în partide înaintea alegerilor locale: se fac sondaje şi se negociază la sânge pentru a găsi formula câştigătoare.

Deşi listele oficiale ale candidaţilor fiecărui partid nu au fost făcute public, la bursa zvonurilor jocurile par făcute.

Gabriela Firea va intra din nou în cursa pentru Primăria Capitalei.

În tabăra PNL se dă o luptă cruntă pentru Primăria Capitalei. Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, şi Ionel Dancă, şeful cancelariei premierului sunt vehiculaţi drept contracandidaţi ai Gabrielei Firea. Şi europarlamentarul Rareş Bogdan, care, deşi nu îşi doreşte să candideze, ar fi singurul care ar putea spăla imaginea partidului la alegerile locale.

O variantă liberală la care puţini s-ar fi gândit este şi candidatura lui Ludovic Orban care a fost vehiculată în ultimul timp.

Alianţa USR-PLUS a făcut mai multe simulări cu privire la posibilele variante de candidaţi pentru primăriile de sector. USR București l-a validat pe Nicușor Dan drept candidat la Primăria Generală a Capitalei, iar PLUS îl susţine pe Vlad Voiculescu. USR-PLUS va alege candidatul cu cele mai mari șanse să o învingă pe Gabriela Firea până la finele acestei luni.

Din partea PMP, Theodor Paleologu va fi candidatul pentru Primăria Capitalei.

https://www.antena3.ro/politica/alegeri-locale-2020-cine-intra-in-cursa-pentru-primaria-capitalei-si-pentru-primariile-de-sector-558746.html

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *