Press "Enter" to skip to content

Adopţie internaţională cu dedicaţie! Sorina, susţinută de mii de oameni!

Spread the love

Din ultimele informaţii aflăm că există falsuri în documentele adopţiei, ca instanţa s-a bazat cu bună ştiinţă pe aceste falsuri şi, astfel, Sorina a ajuns la „părinţii” adoptivi.

În această seară, la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea, avocatul Dumitrică a vorbit despre falsurile în documentele oficiale făcute de DGASPC Mehedinţi. Preintre altele, falsificarea semnăturii Marianei Şărămăt, asistentul maternal pe care Sorina o consideră, pe bună dreptate, mamă.

De asemenea, avocatul a mai declarat spunând că are dovezi şi în acest sens, că Sorina nu era „adoptabilă” pentru familia Şărămăt, după care, brusc, fetiţa a fost dată spre adopţie… internaţională.

De asemenea, mai aflăm că familia Şărămăt a fost îndepărtată sistematic de la o posibilă adopţie, că a fost minţită chiar de oamenii statului de la protecţia copilului, fapte care au culminat cu târârea Sorinei pe asfalt pentru a fi băgată cu forţa într-o maşină în care o aşteptau noii „părinţi”, de o procuroare – torţionar al statului de drept.

Avocata Alice Drăghici, un om cu vastă experienţă în profesia sa, a ajuns la concluzia că, din „capul locului” s-a vrut ca Sorina să fie adoptată internaţional, că practic, acesta a fost scopul tuturor ilegalităţilor din acest caz.

La fel de important este şi că familia Săcărin a cerut să i se facă Sorinei toate analizele medicale, că această familie a avut grijă să spună că a cheltuit 30.000 de dolari intervenid pentru adopţia Sorinei, ştiut fiind şi faptul că au cerut despăgubiri de 7.000 de lei Marianei Şărămăt, cea căreia Sorina îi spune „mami”, pentru că au pierdut atâta timp în România.

Între timp, nimeni nu ştie nimic de această fetiţă dar zeci de mii de oameni din ţară şi străinătate îşi doresc să afle ce face şi transmit public că susţin ca Sorina să se reîntoarcă acasă, în Baia de Aramă.

Mai mult, familia Săcărin a preferat o „consiliere în privat” a Sorinei, deşi statul, prin DGASPC este OBLIGAT  să acorde consiliere psihologică în acest caz, fapt care, după cum susţine cu tărie avocatul Dumitrică, nu se întâmplă.

Oamenii de Baia de Aramă au continuat protestele în stradă, ajungând astăzi şi în Capitală, în faţa Guvernului, cerând dreptate.

Ar mai fi de spus că procuroarea care a traumatizat-o pe fetiţa de opt ani, chiar în curtea din Baia de Aramă, acolo unde a crescut iubită şi îngrijită de familia Şărămăt, are grup de sprijin pe Facebook.

Adelina, fiica familiei Şărămăt, şi naşa fetiţelor Sorina şi Andreea, în lacrimi, mesaj pentru Sorina, la Antena 3: „Să ştii că te iubim mult, nicio clipă nu ne-am gândit să renunţăm la tine, să nu te gândeşti vreodată că nu te-am vrut, îmi doresc să fii sănătoasă şi să te întorci la noi. Au trecut 17 zile, mi-e foarte dor de tine. Andreea a încercat să te găsească”, i-a transmis Sorinei, pentru ca poate într-o zi, Sorina să-i vadă mesajul.

 

 

 

 

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *