Press "Enter" to skip to content

400.000 de bugetari ar putea fi concediaţi. ANUNŢ al omului lui Iohannis

Spread the love

Concedieri uriaşe în rândul bugetarilor, anunţate de un afacerist apropiat de Klaus Iohannis şi de PNL.

Preşedintele Camerei de Comerţ Româno-Germane, Dragoş Anastasiu, a declarat că 400.000 de bugetari vor fi daţi afară după ce PSD va fi înlăturat de la guvernare. Anastasiu le-a spus oamenilor de afaceri germani din România că, în 2020, la putere va ajunge un guvern tehnocrat care, pe lângă concedieri de proporţii, va taia din pensiile speciale şi va renunţa la cota unică de impozitare.

„O să încerce să se atingă, în următorul an, printr-un Guvern care nu o să aibă la vârf coloratură politică, de pensiile speciale şi salarizarea unitară, dar în special vor diminua numărului de bugetari de la 1.200.000 la 800.000, printr-o schimbare la nivel de administraţie.

Nu o să mai fie 42 de judeţe, ci 8 regiuni. N-o să mai fie 3.000 de unităţi administrativ-teritoriale, ci 1.000, şi de acolo dăm afară 400.000 de oameni, de care mediul privat are nevoie. Depinde cine iese de acolo, că de unii s-ar putea să n-avem nevoie, că va fi mai rău decât aşa”, a afirmat Dragoş Anastasiu.

Dragoş Anastasiu a mai spus că aceste măsuri se impun din cauză că, în următorii trei ani, nu vor exista bani pentru plata pensiilor şi salariilor bugetarilor conform actualelor Legi a Pensiilor şi a Salarizării Unitare.

Sursa Antena 3

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *