REVOLTĂTOR! Streinu Cercel şi Raed Arafat, reduşi la TĂCERE!

Spread the love

Primul lucru concret făcut în  Stare de Urgenţă: procurorii au făcut dosar penal lui Adrian Streinu Crecel. Nu se ştie dacă, într-adevăr, este vizat şi Raed Arafat. Şi asta, pentru că a comunicat în mod deschis şi corect!

Deci, în plină epidemie de coronavirus, primul lucru concret făcut în Stare de Urgenţă este suprimarea dreptului la informaţie, prin reducerea la TĂCERE al celor mai credibili şi profesionişti oameni din România, lăsând populaţia la cheremul  comunicării  Guvernului PNL. Un guvern condus de premierul aflat în izolare care i+a chemat pe ziarişti aproape, ca să le spună că se bagă-n izolare!

“Nu voi mai vorbi public DELOC în următoarea lună. Parchetul General trebuie să-şi ceară scuze!”, a declarat, pentru Antena 3, Adrian Streinu Cercel.

Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție s-a sesizat din oficiu și cercetează divulgarea informaţiilor secrete de serviciu, după ce au apărut în presă informații referitoare la o hotărâre a MAI privind pandemia de coronavirus.

 

 

 

 

8 comentarii la „REVOLTĂTOR! Streinu Cercel şi Raed Arafat, reduşi la TĂCERE!

 • 17 martie 2020 la 13:04
  Permalink

  ORICUM DA INFORMATII CONTRADICTORII !
  (CEA REFERITOARE LA SPIRT CA NU E BUN , INFORMATIE CONTRAZISA DE ALT OFICIAL CARE A IESIT PE POST)

  Răspunde
  • 17 martie 2020 la 20:11
   Permalink

   Sunteți tâmpiți sau doar faceți pe nebunii? Ambii au spus că alcoolul sanitar nu este suficient pentru dezinfectarea mâinilor, dar ar putea fi o soluție pentru suprafețe! Idioții ca voi fac țara asta neguvernată!

   Răspunde
 • 17 martie 2020 la 18:30
  Permalink

  Nu pot sa cred ca exista un asemenea imbecil sa declanșeze dosar penal împotriva Dr Străinu Cercel intr-o situație gravă pt țara si cetățenii romani

  Răspunde
 • 18 martie 2020 la 10:42
  Permalink

  Acești iresponsabili, criminali ne lasă fără specialiști, ca să iasă ei în evidență, ca să fie percepuți ca salvatori ai natiei ! Si totul doar in scop electoral! Doamne ajuta România si românii!!

  Răspunde
 • 18 martie 2020 la 11:09
  Permalink

  Niste nulitati ajunse la putere! Le doresc infectare placuta si sa ajunge la Cercel sa ii vindece! Adriana, omul a zis ca e mai bun cel in combinatie cu Biocid. Casca urechile
  Bine!

  Răspunde
 • 18 martie 2020 la 15:42
  Permalink

  A zis Adrian Streinu Cercel pe A3 sau RTV, ca nu e bun alcoolul de 90 de grade si peste, ci doar cel de 70 de grade, 65-70 de grade ! Unde ati mai pomenit asa ceva ? Virusul nu moare la alcool foarte concentrat sau chiar pur, de 100 de grade, dar moare la alcool de 65-70 de grade, nu mai mult ! Pai ce-i asta ? O minciuna ! Ca si cum acidul sulfuric 100% nu arde, dar cel din baterie arde !

  Răspunde
 • 18 martie 2020 la 20:07
  Permalink

  De opt decenii ,la noi, în România,intelectualii și profesioniștii sunt reduci la tăcere prin diverse mijloace meschine pentru a face loc ticăloșilor și analfatilor.

  Răspunde
 • 19 martie 2020 la 7:54
  Permalink

  Spirtul sau alcoolul sanitar, asta cu nume de fete, Ana, Dana, Mona, etc nu e bun. Niciunde in lume nu e bun. Cel folosit pentru dezinfectie este, dupa cum mentioneaza si d-l doctor alcoolul de 70%, care la noi nu prea este. Cititi ghidurile si protocoalele internationale de dezinfectie a tegun
  Mentelor
  si comentati ulterior.
  Informati-va!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *