Press "Enter" to skip to content

Peste 50 de șefi din CEO, salariați DE LUX!

Spread the love

Ei nu fac un pas în spate și nici procese de conștiință nu-și fac, deși deplâng pe unde apucă faptul că CEO se află în prag de dezastru.  Este vorba de peste 50 de oameni care lucrează la Complexul Energetic Oltenia, ocupanți ai unor posturi de conducere (cum altfel?), care ar fi trebuit să iasă la pensie.

Ei se află în primele linii, cum ar fi Sucursala Minieră sau direcțiile din sediul companiei: Ion Dobrițoiu, șeful sucursalei – pensionar, Mihail Dafinoiu, șef producție, pensionar, adjunctul de la Direcția Suport, Dumitru Iacob care s-a ales cu porecla „Doru Motorină”, după lunga sa experiență în domeniul combustibilului de prin cariere, pensionar din toamna trecută. Grigorie Dădălău, șef la Achiziții, director cu decizia de pensionare în buzunar a cerut să mai rămână în funcție, la CEO. Petre Ceaușescu, Iustin Ioniță, Leșu Davițoiu –consilier personal al managerului, pensionari. La organizațiile sindicale, Eugen Iovan combină pensia cu salariul de inspector social, ceea ce va face curând și Nicolae Bădița. Aceștia, la care se adaugă alte zeci de angajați – CFL-iști, maiștri sau șefi de sectoare, cumulează, în modul cel mai fericit pentru ei, pensiile de 5.000, până la 10.000 de lei, cu salariile, bonusurile și facilitățile acordate de CEO, cu valori de la 5.000 de lei în sus, lunar.

Ce face administrația CEO, în speță, Directoratul companiei? Păstrează aceste înțelegeri și pregătește restructurarea pentru miile de oameni aflate în producție.

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *